Det goda livet ombord

0013315r

Stora Skärgårdsbordet

Vårt omtyckta skärgårdsbord står uppdukat med massor av olika svenska och åländska delikatesser från både land och hav. Njut av läckerheter som gräddlax, gubbröra, skärgårdssill, sikrom, sallader och mycket mer.

ms_eckero

Åland - buss och båt t/r 50:-

Njut av en dagskryssning till Åland med god mat, mycket nöjen och shopping till glada sjöpriser! Våra anslutningsbussar tar dig bekvämt till båten från flera orter, till exempel från Stockholm, Norrtälje och Uppsala – du är hemma till kvällen igen!

0501407r

Från en gård i närheten

Närproducerade råvaror, småskaliga leverantörer och våra kockars kärlek till matlagningen är viktiga ingredienser i Eckerö Linjens matfilosofi. Här delar vi med oss av närproducenter, matkonceptet ombord och mycket inspiration.


konferens_storretraff

Möte med havsutsikt

M/S Eckerö lämpar sig utmärkt för större träffar och konferenser. Ombord finns fräscha mötesrum för 10-80 personer, alla med havsutsikt. Är ni fler än 80 personer kan ni också chartra båten och njuta av en härlig dag till havs med god mat och underhållning.

kryssningsvardar

Musik och glada upptåg

Med sång, musik och glada upptåg ser kryssningsvärdarna till att stämningen är på topp i Klubb Kuling. Under veckosluten kompletterar vi med pianister, trubadurer och partyband. På M/S Eckerö är det fart på nöjeslivet alla dagar året om.

hemsida-bild_300

Specialpriser speciellt för dig

Väldoft, accessoarer, goda drycker och godis hittar du i vår stora och välsorterade taxfreebutik. Du handlar alltid till fina sjöpriser ombord. Dessutom erbjuder vi extra förmånliga specialpriser på ett antal utvalda produkter.

Upplev Åland