Det goda livet ombord

img_matfoto_julbord

Stora julbordet

Njut av det stora julbordet i restaurang Bornholm mellan den 18/11-23/12. Vi dukar upp skinka, köttbullar, revbensspjäll, lutfisk, sill och massor av andra läckerheter. Avsluta med något gott från dessertbordet.

img_aw_nov

After Work fredag

Ta med kompisarna eller kollegorna på After Work kryssning och avsluta veckan på bästa sätt! After Work kryssning inkl. båtens högrevsburgare med klyftpotatis, dryck, nöje och resor för bara 195:- (ord. pris 288:-)

img_mseckero_flygfoto

Åland - buss och båt t/r från 50:-

Njut av en dagskryssning till Åland med god mat, nöjen och shopping till glada sjöpriser! Våra bussar tar dig bekvämt till båten och du är hemma igen till kvällen.


img_taxfree_novdec16_300

Glada priser i taxfreebutiken

Populära dofter, accessoarer, drycker och godis hittar du i vår välsorterade taxfreebutik. Missa inte våra specialpris erbjudande på utvalda produkter!

nyårsbuffe_21

Festlig nyårsbuffé

Den 31 december dukar vi upp en stor och festlig nyårsbuffé med lyxig hummersallad, rökt hjortsteksrulle med färskost, laxmousse, Kalvfilé Oscar, vitlöksmusslor och mycket mer.

img_lellejampa_300

Ännu mera nöje ombord

Stämningen är på topp ombord på M/S Eckerö alla dagar! Våra kryssningsvärdar, gästartister och liveband bjuder på musik, dans, frågesporter och mycket mer.

Upplev Åland