Resepaket

Boka online

Kom till Åland på sportlovet!

Ta med familjen och upplev Åland på sportlovet. Stanna hela veckan eller tillbringa några välfyllda dagar tillsammans. Curla, Bowla, besök badhuset, åk skridskor eller prova en Skid- och Skyttesimulator.

Hotell prisexempel 1211:-/dubbelrum med extrabädd
Läs mer
Boka online

Fiskelycka vid havet

Ålands rika övärld är rena paradiset för gädda, havsöring och lax och därmed också för den inbitna fiskaren. I paketet ingår resa, boende inklusive linne och slutstädning, båt med motor, fiskekort och bastutimme.

Prisexempel fiskepaket 3 dagar 1262:-/person
Läs mer
Boka online

Livsnjutarpaket på HavsVidden

Kom till HavsVidden, en plats längst ute på klipporna mot Norrhavet med havsutsikt så långt ögat kan nå. Unna dig några härliga dagar vid havet och njut av livet. I paket ingår två övernattningar i dubbelrum, lunch, två 3-rätters middagar samt fri tillgång till badhuset med pool.

Prisexempel 3230:-/person
Läs mer
Boka online

Middagspaket på Indigo Restaurang & Bar

Indigo Restaurang & Bar är både en finkrog och en Bistro bar. Maten görs från grunden och de lägger stor vikt på val av ingredienser. Att restaurangen ligger i Mariehamns kanske bäst bevarade stenhus gör upplevelsen ännu häftigare. I paketet ingår resa, boende och 3-rätters middag.

Prisexempel 1553:-/person
Läs mer
Boka online

Harmonipaket på HavsVidden

Ta hand om dig själv och unna dig en lyxig kortsemester. Njut av kompromisslöst värdskap och minnesvärda matupplevelser på HavsVidden Hotel vid Norrhavets strand. I paketet ingår en övernattning samt en 3-rätters middag.

Prisexempel 1550:-/person
Läs mer
Boka online

Barnens Mariehamn med Äventyrsbadet Mariebad

Unna dig och din familj en skön stund på äventyrsbadet Mariebad i Mariehamn. Här är det varmt och känns nästan som att du skulle vara på varma breddgrader. Testa ångbastun, kallvaken eller bara njut av att bada i någon av poolerna.

Prisexempel 2625:-/2 vuxna + 2 barn u. 12 år
Läs mer
Boka online

Fira Påsk på Åland

Fira påsk i skärgården! Njut av massor av chokladägg, stanna till vid ett café eller njut av det stora påskbordet med massor av delikatesser. På torget i Mariehamn ordnas också traditionsenligt marknad lördagen den 11 april.

Läs mer
Boka online

Bo 3 - betala för 1 på Hotell Pommern

Passa på att åka på en skön kortsemester och njut av vintern i skärgården. Boka Hotell Pommerns fina erbjudande där ni bor 3 personer till priset av 1! Gäller vid bokning av dubbelrum med en extrabädd 17/1-29/2.

Prisexempel 1211:-/3 personer
Läs mer
Boka online

Familjepaket på Hotell Arkipelag

Förgyll vintern med en kortsemester till Åland med familjen. Bo bekvämt i dubbelrum med extrabädd på Hotell Arkipelag. Ta del av aktiviteterna för barn på hotellet eller upptäck vad Mariehamn har att erbjuda.

Prisexempel 1819:-/2 vuxna + 2 barn
Läs mer
Boka online

Avkoppling på Hotell Arkipelag

Ladda batterierna och boka in en skön avkopplande resa till Mariehamn – bo på fyrstjärniga Hotell Arkipelag i hjärtat av staden. I resepaketet ingår en 3-rätters middag/julbord i hotellets restaurang Oliven.

Prisexempel 1078:-/person
Läs mer
Boka online

Lillsemester i Mariehamn på Hotell Pommern

Mariehamn är en skärgårdsstad med gångavstånd till allt. Här fyller du lätt dagarna med museibesök, shopping och läckra måltider. Njut av stillhet, havet och lugnet och boka en härlig lillsemester med resa, boende och en 3-rätters middag.

Prisexempel 935:-/person
Läs mer
Boka online

Lillsemester i Mariehamn på Hotell Savoy

Svanenmärkta Hotell Savoy ligger i hjärtat av Mariehamn med promenadavstånd från sevärdheter, shopping och nöjen. Boka en skön lillsemester med resa, boende och en 3-rätters middag på Kvarter5.

Prisexempel 904:-/person
Läs mer
Boka online

Hur vill du bo på semestern?

Stanna lite längre! På Åland finns många bra hotell och gästhem både på landbygden och i Mariehamn och inte minst ett brett utbud av stugor för olika smaker och plånböcker.

Prisexempel stugvecka 3360:-/4 personer
Läs mer

Stuga, hotell eller gästhem

Hur vill du bo?

Stanna lite längre! På Åland finns bra hotell och gästhem och inte minst ett brett urval av stugor för olika smaker och plånböcker.

Golfpaket på Ålands Golfklubb

Spela golf i en naturskön historisk miljö på Ålands Golfklubb. Här finns banor av toppklass som passar alla typer av golfare.

Prisexempel golfpaket 2 dagar 1683:-/person
Läs mer

Golfpaket på Eckerö Golf

Med 18 hål i omväxlande park och skogsmiljö är Eckerö Golf banan som passar såväl nybörjaren som elitspelaren.

Prisexempel golfpaket 2 dagar 1523:-/person
Läs mer

Lillsemester med styling

Samla tjejgänget och boka en styling i butiken i Mariehamn. Ni får en helt egen Dress Like Marie-stylist som hjälper er hitta rätt under några timmar. I paketet ingår resa, boende, 3-rätters middag samt personlig styling.

Prisexempel 1153:-/person
Läs mer

Motionslopp och sportevenemang

Kom till Åland och utmana dina gränser, delta i sommarens och höstens härliga motionslopp och tävlingar. Vad sägs om Bomarsund Trail Run, Semesterloppet, Åland Swim Run, Ålands Marathon eller något annat lopp?

Prisexempel stugweekend 1530:-/4 personers stuga
Läs mer

Evenemang

Festivaler, skutträff, Vikingamarknad, Rockoff, Åland Grönskar, Skördefesten – sommaren är visserligen de heta evenemangens tid på Åland, men det händer mycket roligt även andra årstider.

Läs mer

Cykelpaket för alla åldrar

Med korta avstånd, få backar och närheten till havet är Åland som gjort för en cykelsemester! I vårt bekväma cykelpaket ingår resa, boende med frukost samt cykel.

Prisexempel 3 dagars cykelpaket 4034:-/person
Läs mer