Vinn ditt Ååå!
Tävla och vinn en resa till Åland med Visit Åland, värde 10.000 kr
Boka online

Barnens Eckerö med Smart Park

Besök familjeparken där lekfullt lärande står i centrum. Testa elbilar, grävmaskiner, åk gammeldags karusell, klappa djur i bongdåren och missa inte parkens populäraste attraktion - vattenlekplatsen ”Slaget om Bomarsund”. I paketet ingår resa, boende och entré.

Prisexempel 2294:-/2 vuxna + 2 barn u. 12 år
Läs mer
Boka online

Barnens Mariehamn med Äventyrsbadet Mariebad

Unna dig och din familj en skön stund på äventyrsbadet Mariebad i Mariehamn. Här är det varmt och känns nästan som att du skulle vara på varma breddgrader. Testa ångbastun, kallvaken eller bara njut av att bada i någon av poolerna. Passa också på att få en skön massage i bubbelpoolen.

Prisexempel 2646:-/2 vuxna + 2 barn u. 12 år
Läs mer
Boka online

Barnens Mariehamn med Sjöfartsmuséet och segelfartyget Pommern

Besök Sjöfartsmuséet och segelfartyget Pommern med familjen. Här finns mycket för små och stora pirater. Skattjakt givetvis, men också en mast att klättra i, lastningsspel och skeppsråttan Rubys fina lekrum. I paketet ingår resa, boende och entré.

Prisexempel 2592:-/2 vuxna + 2 barn u. 12 år
Läs mer
Boka online

Hur vill du bo på semestern?

Stanna lite längre! På Åland finns många bra hotell och gästhem både på landbygden och i Mariehamn och inte minst ett brett utbud av stugor för olika smaker och plånböcker.

Läs mer
Boka online

Försommarkampanj på Hotell Savoy

Ta en paus i vardagen och spendera några sköna försommardagar på Åland. Bo till kanonpris på Hotell Savoy i hjärtat av Mariehamn med promenadavstånd från shopping, sevärdeter och nöjen. Erbjudandet gäller 20/5-14/6.

Prisexempel 960:-/dubbelrum
Läs mer
Boka online

Middagspaket på Indigo Restaurang & Bar

Indigo Restaurang & Bar är både en finkrog och en bistro-bar. Maten görs från grunden och de lägger stor vikt på val av ingredienser. Att restaurangen ligger i Mariehamns kanske bäst bevarade stenhus gör upplevelsen ännu häftigare. I paketet ingår resa, boende och 3-rätters middag.

Prisexempel 1617:-/person
Läs mer
Boka online

Barnens Eckerö med Leklandet

På Leklandet i Eckeröhallen finns 5000 m2 att leka, hoppa och studsa omkring på. Välj bland 17 uppblåsbara aktiviteter, bland annat den häftiga pirathinderbanan, det fina sjörövarskeppet, sumobrottning och olika spel. I paketet ingår resa, boende och entré.

Prisexempel 2471:-/2 vuxna + 2 barn u. 12 år
Läs mer
Boka online

Middagspaket på Park Alandia Hotell

Ta en paus från vardagen och unna dig en helg på Åland. Med Park Alandia Hotells förmånliga middagspaket med resa, boende och 2-rätters middag blir resan ett minne du sent kommer glömma.

Prisexempel 1111:-/person
Läs mer
Boka online

Avkoppling på Hotell Arkipelag

Ladda batterierna och boka in en skön avkopplande resa rill Mariehamn – bo på fyrstjärniga Hotell Arkipelag i hjärtat av staden. I resepaketet ingår en 3-rätters middag i hotellets restaurang Oliven.

Prisexempel 1437:-/person
Läs mer
Boka online

Lillsemester i Mariehamn

Mariehamn är en skärgårdsstad med gångavstånd till allt. Här fyller du lätt dagarna med museibesök, shopping och läckra måltider. Njut av stillhet, havet och lugnet och boka en härlig lillsemester med resa, boende och en 3-rätters middag.

Prisexempel 1030:-/person
Läs mer
Boka online

Harmonipaket på HavsVidden

Ta hand om dig själv i vår och unna dig en lyxig kortsemester. Njut av kompromisslöst värdskap och minnesvärda matupplevelser på HavsVidden Hotel vid Norrhavets strand. I paketet ingår en övernattning samt en 3-rätters middag.

Prisexempel 1685:-/person
Läs mer
Boka online

Livsnjutarpaket på HavsVidden

Kom till HavsVidden, en plats längst ute på klipporna mot Norrhavet med havsutsikt så långt ögat kan nå. Unna dig några härliga dagar på HavsVidden och njut av livet. I paket ingår två övernattningar i dubbelrum, lunch, två 3-rätters middagar samt fri tillgång till badhuset med pool.

Prisexempel 3130:-/person
Läs mer
Boka online

Bil- och MC-paket till Åland

Lugna vägar genom vackra landskap och genuina små byar. Det finns många skäl att ta med bilen eller motorcykeln till Åland. I paketet ingår resa, övernattning inklusive frukost och en Ålandskarta.

Prisexempel 478:-/person
Läs mer

Stuga, hotell eller gästhem

Hur vill du bo?

Stanna lite längre! På Åland finns bra hotell och gästhem och inte minst ett brett urval av stugor för olika smaker och plånböcker.

Cykelpaket för alla åldrar

Med korta avstånd, få backar och närheten till havet är Åland som gjort för en cykelsemester! I vårt bekväma cykelpaket ingår resa, boende med frukost samt cykel.

Prisexempel 3 dagars cykelpaket 4034:-/person
Läs mer

Golfpaket på Eckerö Golf

Med 18 hål i omväxlande park och skogsmiljö är Eckerö Golf banan som passar såväl nybörjaren som elitspelaren.

Prisexempel golfpaket 2 dagar 1150:-/person
Läs mer

Golfpaket på Ålands Golfklubb

Spela golf i en naturskön historisk miljö på Ålands Golfklubb. Här finns banor av toppklass som passar alla typer av golfare.

Prisexempel golfpaket 2 dagar 1710:-/person
Läs mer

Motionslopp och sportevenemang på Åland

Kom till Åland och utmana dina gränser, delta i sommarens och höstens härliga motionslopp och tävlingar. Vad sägs om Bomarsund Trail Run, Semesterloppet, Åland Swim Run, Ålands Marathon eller något annat lopp?

Prisexempel stugweekend 1530:-/4 personers stuga
Läs mer

Åland Grönskar

Välkommen till Ålands grönskande landsbygd den 25-26 maj när äppelträden står i blom och sparrisens stänglar sträcker sig mot solljuset. Under en härlig helg bjuder föreningen Skördefestens Vänner in till fest med massor avutflyktsmål och Plåpp Åpp-aktiviteter.

Prisexempel hotell i Mariehamn 1440:-/dubbelrum
Läs mer

Evenemang

Festivaler, skutträff, vikingamarknad, Rockoff festivalen, Åland Grönskar, Skördefesten – sommaren är visserligen de heta evenemangens tid på Åland, men det händer mycket roligt även andra årstider.

Läs mer

Kulturresa till Mariehamn

Upplev Mariehamn och dess fantastiska kultur och historia. Besök både Ålands Kulturhistoriska och Konstmuseum och Ålands Sjöfartsmuseum och få ut maximalt av din resa. I paketet ingår resor, övernattning och en 3-rätters middag.

Läs mer

Fiskelycka vid havet

Ålands rika övärld är rena paradiset för gädda, havsöring och lax och därmed också för den inbitna fiskaren. I paketet ingår resa, boende inklusive linne och slutstädning, båt med motor, fiskekort och bastutimme.

Prisexempel fiskepaket 3 dagar 950:-/person
Läs mer