Resepaket till Åland

Fira Påsk på Åland

Fira påsken på Åland i år. Pyssla med barnen på stadsbibloteket, klappa små söta lamm på Marskogens lamm, utforska Kastelholms slott, njut av påskbord och besök den traditionsenliga påskmarknaden på torget i Mariehamn.

Läs mer

Lillsemester i Mariehamn

Mariehamn är en skärgårdsstad med gångavstånd till allt. Här fyller du lätt dagarna med museibesök, shopping och läckra måltider. Njut av stillhet, havet och lugnet och boka en härlig lillsemester med resa, boende och en 3-rätters middag.

Prisexempel 910:-/person
Läs mer

Livsnjutarpaket på HavsVidden

Kom till HavsVidden, en plats längst ute på klipporna mot Norrhavet med havsutsikt så långt ögat kan nå. Unna dig några härliga dagar på HavsVidden och njut av livet. I paket ingår två övernattningar i dubbelrum, lunch, två 3-rätters middagar samt fri tillgång till badhuset med pool.

Prisexempel 3130:-/person
Läs mer

Archipelago Rock'n'Roll med Brolle

Efter att ha tagit sin bejublade föreställning Elvis, Cash, The Killer & Me på turné i Sverige tar Brolle återigen båten till Mariehamn med sitt band Million Dollar Quartet för en konsert på Alandica den 4 maj i samband med det årliga Archipelago Rock'n'Roll eventet.

Prisexempel 1794:-/person
Läs mer

Middagspaket på Park Alandia Hotell

Ta en paus från vardagen och unna dig en helg på Åland. Med Park Alandia Hotells förmånliga middagspaket med resa, boende och 2-rätters middag blir resan ett minne du sent kommer glömma.

Prisexempel 970:-/person
Läs mer

Avkoppling på Hotell Arkipelag

Ladda batterierna och boka in en skön avkopplande resa rill Mariehamn – bo på fyrstjärniga Hotell Arkipelag i hjärtat av staden. I resepaketet ingår en 3-rätters middag i hotellets restaurang Oliven.

Prisexempel 1050:-/person
Läs mer

Harmonipaket på HavsVidden

Ta hand om dig själv i vår och unna dig en lyxig kortsemester. Njut av kompromisslöst värdskap och minnesvärda matupplevelser på HavsVidden Hotel vid Norrhavets strand. I paketet ingår en övernattning samt en 3-rätters middag.

Prisexempel 1685:-/person
Läs mer

Ett trevligt dygn på Åland med bil eller MC

Lugna vägar genom vackra landskap och genuina små byar. Det finns många skäl att ta med bilen eller motorcykeln till Åland. I paketet ingår resa, övernattning inklusive frukost och en Ålandskarta.

Prisexempel 956:-/person
Läs mer

Back to the 90s på Hotell Arkipelag

Kom till Åland och upplev 90-talet för en kväll! Lördagen den 23 mars spelar Dj Janne låtarna du både älskar och hatar i nattklubben på Hotell Arkipelag. Börja kvällen med en välkomponerad 3-rätters meny i hotellets restaurang Oliven.

Prisexempel 1050:-/person
Läs mer

Öppningserbjudande på HavsVidden

Unna dig några härliga dagar på HavsVidden Resort och Konferens vid Norrhavets strand. Hotellet öppnar för säsongen och firar det med ett kanonerbjudande. Bo två nätter, njut av en härlig middag i hotellets restaurang, bada bastu och ta ett dopp i poolen eller ta en promenad längs klipporna.

Prisexempel 1702:-/person
Läs mer

MediYoga på Djurviks Gästgård

Känns stressen rinna av dig och unna dig en MediYoga helg den 3-5 maj. MediYoga är en yogaform med bevisad effekt på stress och stressrelaterade sjukdomar.

Prisexempel 2754:-/person
Läs mer

Stuga, hotell eller gästhem

Hur vill du bo?

Stanna lite längre! På Åland finns bra hotell och gästhem och inte minst ett brett urval av stugor för olika smaker och plånböcker.

Fiskelycka vid havet

Ålands rika övärld är rena paradiset för gädda, havsöring och lax och därmed också för den inbitna fiskaren. I paketet ingår resa, boende inklusive linne och slutstädning, båt med motor, fiskekort och bastutimme.

Prisexempel fiskepaket 3 dagar 950:-/person
Läs mer

Motionslopp och sportevenemang på Åland

Kom till Åland och utmana dina gränser, delta i sommarens och höstens härliga motionslopp och tävlingar. Vad sägs om Bomarsund Trail Run, Semesterloppet, Åland Swim Run, Ålands Marathon eller något annat lopp?

Läs mer

Evenemang

Festivaler, skutträff, vikingamarknad, Rockoff festivalen, Åland Grönskar, Skördefesten – sommaren är visserligen de heta evenemangens tid på Åland, men det händer mycket roligt även andra årstider.

Läs mer

Golfpaket på Ålands Golfklubb

Spela golf i en naturskön historisk miljö på Ålands Golfklubb. Här finns banor av toppklass som passar alla typer av golfare.

Prisexempel golfpaket 2 dagar 1710:-/person
Läs mer

Kulturresa till Mariehamn

Upplev Mariehamn och dess fantastiska kultur och historia. Besök både Ålands Kulturhistoriska och Konstmuseum och Ålands Sjöfartsmuseum och få ut maximalt av din resa. I paketet ingår resor, övernattning och en 3-rätters middag.

Läs mer