Jul och nyårspaket

Det finns många anledningar till att besöka Åland i juletid. Besök en mysig julmarknad, upplev en magnifik konsert eller bara strosa runt längs gatorna med sekelskifteshus hus som har julpyntade fönster.

Nyår på Hotell Arkipelag

Fira in det nya året på Hotell Arkipelag i hjärtat av Mariehamn. Njut av stämningen och upplev det magnifika fyrverkeriet över Mariehamn vid 12-slaget. Pris från 1605:-/person.

Läs mer

Barnens Åland

Åland erbjuder många smultronställen för barn och deras familjer. Efter endast en två timmars trivsam båtresa från Grisslehamn med M/S Eckerö finner du denna pärla i Östersjön med sandstränder, röda klippor, viltsafari, äventyrsgolfbanor, upplevelsepark, slott och mycket annat roligt.

Familjepaket på Hotell Arkipelag

Tillbringa en härlig minisemester eller weekend med barnen i Mariehamn på Hotell Arkipelag. Passa på att njuta lite extra av den friska höstluften och boka en skön kortsemester med familjen till Östersjöns pärla. Paketpris från 1440:– för 4 personer.

Läs mer

Höstlovserbjudande till Åland

Höstlovet är en efterlängtad tid, speciellt för barnen men kanske också för de vuxna. Här listar vi en del av sakerna ni kan göra på Åland under höstlovet, dessutom till ett kanonpris då barnen sover gratis i extrabädd på Hotell Pommern. Paketpris resa och boende från 1420:–

Läs mer

Barnens Mariehamn

Ta med hela familjen på semester till Mariehamn! Välj en av följande aktiviteter – bada, gå på museum eller spela äventyrsminigolf. Pris 2 vuxna + 2 barn u. 12 år från 1655:– inkl. boende.

Läs mer

Badpaket till Mariehamn

Upplevelser, spänning eller avkoppling – Äventyrsbadet Mariebad är badet för alla åldrar. Badpaket 2 vuxna + 2 barn/ungdom u. 20 år från 1710:–

Läs mer

Barnens Eckerö

Ta med familjen på ett spännande äventyr till Eckerö, Ålands solsida. Besök Leklandet, Viltsafarin, familjeparken Smart Park eller Ålands Jakt- och fiskemuseum. Prisexempel 2 vuxna + 2 barn u. 12 år 1910:–

Läs mer

Familjeparken Smart Park

Familjepaket med boende och inträde till Smart Park I paketet ingår: Person- och bilbiljetter med Eckerö Linjen t/r En övernattning…

Läs mer

Tips på övriga barnaktiviteter

Åland är ett perfekt resmål för alla med barnasinnet kvar. Besök Ångbåtsbryggans Äventyrsgolf, Kastelholms Slott, Viltsafarin eller någon av de många andra aktiviteterna.

Läs mer

Upplev Åland

Det är svårt att säga vad som är bäst med Åland. Den vackra naturen, gemytliga stämningen och känslan av att inte behöva ha bråttom. Småskaligheten som ändå rymmer så många upplevelser. Det härliga stränderna som snabbt blir barnens favorit på sommaren och fiskarens paradis på våren och hösten. Kanske är det just det – att det finns något för alla. Precis som med Eckerö Linjens innehållsrika resor till Åland.

Kanonerbjudande på Hotell Savoy

Augusti är här och det firar vi med ett kanonerbjudande på Hotell Savoy. Boka en härlig kortsemester med resa och hotellboende inklusive frukost till ett fantastiskt sensommarpris. Pris från 513:–/person.

Läs mer

Middagspaket på Eckerö Hotell

På Ålands solsida Eckerö ligger Eckerö Hotell, ett trevligt hotell med en alldeles egen ”Elvis” Roland Karlsson. Roland står både för den goda maten och underhållningen på hotellet så passa på att boka hotellets middagspaket med 2-rätters middag. Pris från 1048:–/person.

Läs mer

Figaro 1917

18-21 augusti spelas Kulturföreningen Katrinas opera Figaro 1917 på Alandica i samband med Finlands självständighets hundraårsjubileum. Pris inkl. resa och boende från 1173:–/person

Läs mer
Lillsemester i Mariehamn 4

Lillsemester i Mariehamn

Bo bekvämt och se Mariehamn från dess bästa sida i vintertid. Boka en härlig lillsemester med resa, boende och en 3-rätters middag från 725:-/person.

Läs mer

Kulturens Åland

Upplev Mariehamn och dess fantastiska kultur och historia. Besök både Kulturhistoriska, Konstmuseet och Ålands Sjöfartsmuseum och få ut maximalt av din resa. I paketet ingår boende och middag.

Läs mer
Bil- och MC-paket

Bil- och MC-paket

Lugna vägar genom vackra landskap och genuina små byar. Det finns många skäl att ta med bilen eller motorcykeln till Åland. Bilpaket från 760:–/person.

Läs mer

Middagspaket med guldkant

Avnjut en lyxig middag på anrika Restaurang Nautical, Indigo Restaurang i det historiska stenmagasinet i Mariehamn, nyheten Kvarter5 eller Smakbyn i Sund. Middagspaket från 888:-/person.

Läs mer

Middagspaket på Park Alandia Hotell

Ta en paus från vardagen och unna dig en helg på Åland. Med Park Alandia Hotells förmånliga weekendpaket med resa, boende och 2-rätters middag blir resan ett minne du sent kommer glömma. Paketpris från 758:–/person.

Läs mer
Harmoni på HavsVidden

Harmoni på HavsVidden

HavsVidden en plats för njutning, upplev den magnifika utsikten över Norrhavet. Harmonipaket inkl. 3-rätters middag från 1335:-/person

Läs mer
Harmoni på HavsVidden

Livsnjutarpaket på HavsVidden

HavsVidden Hotel, på randen mellan himmel och hav. Njuta av utsikten över Norrhavet, poolen, bastun, de sköna sängarna och den fantastiska maten. Pris 3 dagar från 2795:-

Läs mer

Aktiva Åland

Letar du efter fartfyllda dagar med många nya intryck och händelser, ja då är Åland ett bra ställe för dig! Åland är omgärdat av fina fiskevatten, underbara golfgreenar och härliga vägar att upptäcka. Om du såväl väljer att ta cykeln eller golfbaggen på en tur så kan vi garantera dig en härlig dag som du kommer att minnas länge. Välj mellan fiske, golf, cykling eller något av de andra resepaketen med aktiviteter.

Golfpaket till härligt höstpris!

Hösten är här och det firar vi med ett kanonerbjudande på Pensionat Stalldalen med golf på både Eckerö Golf och Ålands Golfklubb samt middag på Stallhagen. Pris från 1360:–/person.

Läs mer

Motionslopp och tävlingar på Åland

Kom till Åland och utmana dina gränser, delta i sommarens och höstens härliga motionslopp och tävlingar. vad sägs om Bomarsun Trail Run, Semesterloppet, Åland Swim Run eller något annat lopp?

Läs mer

Trav på Åland

Varje sommar arrangeras tiotalet ATG-trav på Ålandstravet, från maj till oktober. På den röda sandbanan möts hästar från Sverige, Finland och Åland.

Läs mer

Åland Marathon & 1/2 Marathon

Söndagen den 28 oktober ordnas igen Ålands Marathon och 1/2 Marathon i Mariehamn. Boka resa och boend enkelt och bekvämt med oss, prisexempel på hotell

Läs mer

MediYoga-helg

Den 6-8 oktober samt den 27-29 oktober ordnar Djurviks Gästgård åter MediYoga-helger med fokus på lugnet och att hitta balansen i kroppen. Pris från 2615:–/person.

Läs mer

Spela på Eckerö Golf

Med 18 hål i omväxlande park- och skogsmiljö är Eckerö Golf banan som passar såväl nybörjaren som elitspelaren. Golfpaket 2 dagar från 988:–/person.

Läs mer

Birdiejakt på Ålands Golfklubb

Spela golf i en naturskön historisk miljö på Ålands Golfklubb. Här finns banor av toppklass som passar alla typer av golfare. Golfpaket 2 dagar från 1458:–/person.

Läs mer

Fiskelycka vid havet

Ålands rika övärld är rena paradiset för gädda, havsöring och lax och därmed också för den inbitna fiskaren. Fiskepaket i 4-personers stuga från 1210:-/person.

Läs mer

Gruppresor

Följ med på en spännande gruppresa till Åland! Upplev Åland under en kort, men innehållsrik vistelse under ett par dagar eller njut av en längre vistelse i vår vackra skärgård. Är ni 10 personer eller fler hjälper vi er att skräddarsy en resa som passar just er, nedan ser ni några exempel på gruppresor till Åland. Ring oss på telefon 0175-258 00, tryck 3 eller skicka ett mail till grupp@eckerolinjen.se så berättar vi mer.

Åland över dagen

Se det bästa av Åland under en dag med besöksmål som sjöfartsstaden Mariehamn, Kastelholms slott, Bomarsunds fästning och Ålands vackra skärgård.

Läs mer

Åland på ditt sätt

Föredrar du att resa i grupp men vill utforska resmålet själv? Här hjälper vi er med resa, boende och kringarrangemang men lämnar mycket egen tid att utforska Åland.

Läs mer

Åland på tre dagar

Åland rymmer många sevärdheter och en spännande historia. Här besöker du bland annat Kastelholms slott och Sjökvarteret i mysiga Mariehamn.

Läs mer

Smakbyn – gott och genuint

Upptäck Smakbyn vid Kastelholms slott. Här bjuder stjärnkrögaren Michael Björklund på spännande smakupplevelser i historisk miljö. Restaurang, bod och bränneri.

Läs mer

Historiska Åland

En resa fylld med Åland historia. Vi besöker bland annat Eckerö Post & Tullhus från början av 1800-talet då postvägen gick från Sverige till Finland via Åland.

Läs mer

Bouleresa till Åland

Samla hela boulegänget och åk till Åland över dagen. Här finns fina möjligheter till boule. Vill ni stanna längre har vi bekväma paket där resa, boende och mat ingår.

Läs mer

Konst över dagen

Besök Önningebymuséet med målningar av Elin Danielsson och J.A.G. Acke. Konstnärer som presenteras är bl.a. Vivi Munsterhjelm, Ida Gisiko, Elin Alfhild Nordlund.

Läs mer
Konstens Åland

Konstresa med övernattning

En resa till sjöfartsstaden Mariehamn på temat konst. Fördjupa dig i Ålands unika sjöfartshistoria med sin mångfald av både historisk och modern konst.

Läs mer

Körinternat

Sjung i genuin skärgårdsmiljö på Åland där sång och samvaro stå i centrum. Här finns trivsamma lokaler för körsång med sevärdheter och aktiviteter på nära avstånd.

Läs mer

Bridgekryssning

Åk på bridgekryssning till Åland med Eckerö Linjen! Ät gott, koppla av och spela bridge i goda vänners sällskap. I vårt paket för grupper ingår resa, mat och kaffe.

Läs mer

Konferensresor

Konferera till havs eller på Åland! Vi skräddarsyr varje resa efter era egna önskemål. Boka något av våra välutrustade konferensrum ombord på M/S Eckerö eller njut av en längre vistelse i vår vackra skärgård på Åland.

Möte ombord

På M/S Eckerö finns mötesrum för grupper på 10-80 personer. Håll mötet på utresan och njut av vårt stora Skärgårdsbord på returresan. Dagspaket från 300:–/person.

Läs mer
Större träff ombord

Större träff ombord

Välj mellan hel- eller halvcharter för ända upp till 800 personer för en eftermiddagskryssning med mat och underhållning ombord på M/S Eckerö.

Läs mer

Kickoff på Åland

Samla kollegerna och håll kickoff på Åland. Vårt förmånliga kickoffpaket stärker sammanhållningen och skapar minnen för livet.

Läs mer
Konferens i Mariehamn

Konferens i Mariehamn

Alandica Kultur och Kongress, Hotell Arkipelag och Hotell Savoy i Mariehamn har allt som behövs för en lyckad konferensresa.

Läs mer
Konferens på HavsVidden

Konferens på HavsVidden

Hotell HavsVidden är en fantastisk plats med utsikt över det mäktiga Norrhavet. Upplev det karga landskapet från de välutrustade konferensrummen.

Läs mer
Vi tipsar om aktiviteter

Vi tipsar om aktiviteter

Våra duktiga säljare kan Åland och hjälper dig gärna med tips om aktiviteter och besöksmål när du bokar din resa till Åland. Välkommen att kontakta oss!

Läs mer

Sportresor

Åland ligger bara två timmars båtresa från Sverige och här finns utmärkta förutsättningar för att utöva de flesta sporter. Vi på Eckerö Linjen har över 20 års erfarenhet att paketera träningsresor med boende, måltider, träning och sidoaktiviteter. Vi tar helt enkelt hand om allt kring resan och ditt lag kan fokusera fullt ut på träning och matcher. Bekanta dig med våra sportpaket nedan eller kontakta oss på grupp@eckerolinjen.se eller ring oss på 0175-258 00/tryck 3 så hjälper vi planera er sportresa.

Bowling

Med vårt kompletta resepaket åker hela bowlinglaget till Åland med fullt fokus på träningen. Pris bowlingpaket 2 dagar från 601:–/person.

Läs mer

Orientering på Åland

Orientera i skärgårdsmiljö med havet som granne. Ålands 6787 km2 består av massor av vacker natur och många havsvyer. Pris från 425:–/person.

Läs mer
Friidrott

Friidrott

Träna friidrott på Åland! I Eckerö Hallen kan ni träna inomhus oavsett årstid och på Wiklöf Holding Arena erbjuds högklassig träning utomhus.

Läs mer

Handboll

Träna handboll i skärgården och bli ett bättre lag. På finns hallar som lämpar sig bra handboll och de fyller de internationella kraven. Ta med hela föreningen och träna tillsammans.

Läs mer
img_Innebandy 1

Innebandy

Träna innebandy på Åland! Stärk lagandan genom att kombinera träning med nöjen och roliga aktiviteter. Pris för innebandyweekend från 471:–/person.

Läs mer
Volley och Basket

Volley och Basket

På Åland finns elva volleyboll- och basketplaner för såväl träning som match. Vi hjälper ert lag att skräddarsy resan med resa, boende, måltider och plantiden.

Läs mer
Simträning på Åland

Simträning på Åland

Simma, träna och trivs på Åland! Två moderna badanläggningar med fina tränings- och tävlingsbassänger erbjuder möjligheter till lyckad träning. Pris från 536:–/person.

Läs mer

Curling

Vianor Curlingcenter i Eckerö är en perfekt arena för såväl träning som tävling. Hallen är utrustad med banor av internationell tävlingsstandard.

Läs mer
Hallar och idrottsplaner

Hallar och idrottsplaner

På Åland finns hallar och planer som passar just er träning/tävling. Vi hjälper er att skräddarsy idrottslägret eller sportresan.

Läs mer
img:Ishockey

Hockey

Mitt i Mariehamn finns ishallen Islandia. Här ligger isen blank från mitten av augusti fram till april. Turneringar och träningsläger – i Islandia står ishockeyn i fokus.

Läs mer

Skolresor

Åland ligger mittemellan Sverige och Finland, nära men ändå utomlands. Resan från Grisslehamn i Roslagen tar bara 2 timmar så det blir mycket tid över för att upptäcka Åland. Med den vackra omgivningen, intressant historia och många möjligheter till roliga aktiviteter är Åland ett perfekt resmål för årets skolresa. Vi skräddarsys skolresan som passar just för er, kontakta oss per telefon 0175-258 00, tryck 3 eller skicka ett mail till grupp@eckerolinjen.se så berättar vi mer!

Friluftsliv och äventyr

Eckerö på Åland är ett utmärkt besöksmål med många aktiviteter. Här finns aktiviteter som passar alla åldrar på korta promenadavstånd.

Läs mer

Skolresa dagsutflykt

Ta med klassen på en dagsutflykt till Åland. Under fem timmar hinner ni utforska en hel del – cykla, paddla, åk på viltsafari och njut av en glass vid bryggan.

Läs mer

Lägerskola

Byt klassrummets invanda miljö mot några trevliga dagar på Åland. Nära, men en ändå en resa som blir ett spännande äventyr för både elever och lärare.

Läs mer

Skärgårdsläger

Pröva på ett äkta skärgårdsliv med aktiviteter som stärker sammanhållningen och ger roliga utmaningar. Ett läger fyllt med skratt och utmaningar.

Läs mer
Skolresa grundpaket

Skolresa grundpaket

Åland är ett perfekt utflyktsmål för skolklasser, nära men ändå som att vara utomlands. Grundpaket till Åland från 440:–/person.

Läs mer